Tule mukaan luomaan yhteistä tapahtumaviikkoa!

Etsimme tapahtumia ja tempauksia osaksi Rovaniemi-viikon ohjelmaa ja kutsummekin kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan toteuttamaan yhteistä viikkoa. Tulevassa ohjelmassa halutaan nähdä erityisesti tapahtumia, jotka ilmentävät tämän vuoden vieraanvaraisuuden teemaa. 

Rovaniemi-viikko on hieno mahdollisuus erilaisille paikallisille toimijoille olla osana kaupunkilaisia liikuttavaa tapahtumakokonaisuutta, esitellä toimintaansa ja luoda yhteistä koettavaa kaupunkilaisille.

Sivuilla julkaistaan perjantaina 22.4. virallinen hakulomake, jonka kautta voit tarjota tapahtumaasi mukaan Rovaniemi-viikon ohjelmistoon.

Voit myös vinkata erikseen tapahtumaideoita, esiintyjiä tai tapahtumapaikkoja sähköpostitse tapahtuman koordinaattorille (roosa.nevala@rovaniemi.fi).

Kukin tapahtumajärjestäjä huolehtii lähtökohtaisesti itse tilaisuutensa kustannuksista. Ohjelmaan toivotaan mukaan matalan kynnyksen tapahtumia, jotka ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kaikille avoimia. Rovaniemen kaupunki huolehtii tapahtumakokonaisuuden koordinoinnista sekä viestinnästä ja markkinoinnista.

Huom! Rovaniemi-viikon ohjelmisto lukitaan 4. elokuuta mennessä.

Rovaniemi-viikon viestintäohjeet tapahtumajärjestäjille
Hae mukaan Rovaniemi-viikon ohjelmaan
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.