Etusivu>Ajankohtaista>Rovaniemi hakee johtamisen, kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen tuntijaa kaupunginjohtajaksi
Ajankohtaista

Rovaniemi hakee johtamisen, kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen tuntijaa kaupunginjohtajaksi

10.9.2019 9:20

Oletko uutta haastetta etsivä johtamisen ja talouden ammattilainen, jolle tuttuja ovat myös elinvoiman kehittäminen, kansainvälinen yhteistyö ja kunnallishallinto? Tässä on tilaisuutesi! Työn vastapainoksi Rovaniemi tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet sekä turvallisen ja viihtyisän elinympäristön.

RK_kaupunginjohtajan-rekryilmoitus_kuvakollaasi.jpg

Rovaniemen kaupunginjohtajaksi haetaan yhteistyökykyistä johtamisen ammattilaista, joka on myös kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen tuntija. Kaupunginjohtajan tulee olla näkemyksellinen vaikuttaja ja innostava johtaja. Hän vastaa kasvavan Rovaniemen kehittämisestä ja talouden tasapainottamisesta. 
 
Rovaniemi arktisena pääkaupunkina on myös kansainvälinen matkailun ja pienteollisuuden keskus. Yhteistyö yritysten, kansainvälisten kumppanien ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa on merkittävä osa kaupunginjohtajan työtä. Tulevalta kaupunginjohtajalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda verkostoja. 
 
Lue tästä koko hakuilmoitus. Viran hakuaika on 10.9. - 10.10.2019. Virka täytetään kuuden vuoden määräajaksi.

Arktinen pääkaupunki on Lapin suurin työnantaja
Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on 3100 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Kansainvälisessä arktisessa pääkaupungissa on monipuoliset palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Rovaniemi on myös Joulupukin virallinen kotikaupunki. Urbaani elämäntapa ja arktinen luonto kohtaavat Rovaniemellä ainutlaatuisella tavalla. 

Tutustu Rovaniemen tunnelmaan Ode to Rovaniemi videon kautta: