• Palvelut
  • Hakemisto
  • A
  • B
  • E
  • F
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • V
  • Y
  • Ä
Tietosuoja
Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely
25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyä ohjaa EU:n yleinen tietosuoja-asetus sekä uuden tietosuojalain voimaantuloon saakka henkilötietolaki ja muu kansallinen lainsäädäntö. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tavoitteina on korostaa henkilön oikeutta valvoa omien henkilötietojensa käsittelyä sekä tuoda läpinäkyvyyttä henkilötietojen käsittelyyn.

Tietosuoja-asetuksen myötä Rovaniemen kaupunkiin kohdistuu vaikutuksia, joiden myötä olemme kehittäneet ja päivittäneet henkilötietojen käsittelyyn liittyviä prosessejamme ja toimintatapojamme tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisiksi. Odotamme monessa asiassa vielä kansallista lainsäädäntöä ja ohjeistuksia, joten päivitämme informaatiota ja ohjeistuksia niiden valmistuttua.
 
tietosuoja2.jpg

Asiakkaan oikeudet

Minkälaisia oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen? Miten voit oikeuksiasi käyttää?
muut-palvelut-3.jpg

Asiakkaan, potilaan oikeudet

Miten saan tietojani sosiaali- ja terveyspalveluissa olevista henkilötiedoista ?
tietosuoja4.jpg

Henkilötiedot

Mitä henkilötietoja Rovaniemen kaupunki sinusta kerää? Miten tietoja käsitellään?

tietosuojaveaaleampi.jpg

Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

Miten säilytämme tietojasi? Miten tietojasi suojataan?
kaupungintalotietosuojanoste.jpg

Tietosuoja Rovaniemen kaupungissa

Mistä saan lisätietoja tietosuojasta? Miten huomioin tietosuojan Rovaniemen kaupungin palveluntuottajana?
Tietosuoja Rovaniemen kaupungissa
Rovaniemen kaupungissa noudatetaan yleistä EU Tietosuoja-asetusta sekä kansallista tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuoja-asioista lisätietoja voit kysyä tietosuojavastaavilta:

Virpi Stenberg
etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Teija Karvonen (Sosiaali- ja terveyspalvelut)
etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi