Kesätyöpaikkoja Rovaniemellä

AVOIMIA KESÄTYÖPAIKKOJA

Kristo Invest Oy palkkaa koululaisen/opiskelijan kaupungin kesäsetelillä tai mahdollisesti Tutustu työelämään ja tienaa-ohjelmalla. Työtehtävänä on kiinteistön ulkoalueiden hoitoon ja nurmikon leikkuuseen. Tarve on 2 viikkoa kesäkuussa, 2 viikkoa heinäkuussa ja 2 viikkoa elokuussa. 

Ota yhteyttä: 


Jaana Haarakangas
KRISTO & KUMPP. OY
Teollisuustie 64, 96320 ROVANIEMI, FINLAND
Direct: +358 (0)50 516 7730
jaana.haarakangas@kuljetusliikekristo.fi
www.kuljetusliikekristo.fi

 

 


Majatalo Misistä löytyy kesätyötä yhdelle tai kahdelle nuorelle. Majoitus tarjotaan kesäduunarille, joten paikka sopii myös muille kuin lähistöllä asuville.  

Majatalo Misi Oy
Misintie 823
97580 Misi  

Edvard Kulppi
040 7150 806 
info@majatalomisi.fi  

 

Guesthouse Arctic Heart

Hakuaika 29.3.2018 - 15.04.2019 klo 16:00
Tarjoamme Guesthouse Arctic Heart:ssa kesäsetelillä töitä 4 nuorelle. 
Työn kesto on 2-4 viikkoa ja ajoittuu 2.5. - 30.9. väliselle ajalle. 
Työtehtävinä on mm. kerrossiivousta, ruohonleikkuuta, pihatöitä.

Haku: Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen: 
sales@arcticheart.fi. Voit myös tiedustella lisää numerosta 050-5420139.

 

 Rovaniemen kaupungin kesätyöt

Hakuaika: 1.-28.2.2019
Kenelle: 2002 ja 2003 syntyneille.
Lisätietoja kaupungin kesätyöpaikoista ja kesätyösetelistä löydät täältä: https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Ohjaamo-/Nuorten-kesatyot-2019.

Osuuskauppa Arina
S-ryhmän kesätyöpaikkoja voit selata S-kanavalla
14-17 -vuotiaiden kesä-ässäläisten haku on auki 30.4.2019 asti.
Tarjolla 2-3 viikon harjoittelujaksoja kesällä 2019. Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi, eli jos on viime kesänä ollut harjoittelussa kaupan alalla ei voi enää tänä kesänä hakea tai ottaa vastaan paikkaa kaupan alan marketista. 

Voit myös käydä Ässä-Deiteillä: Osuuskauppa Arinan toimialat (hotelli, ravintola, erikoiskauppa, market) haastattelevat kesätyöhakijoita Rovaniemen Prismalla lauantaina 23.2. klo 14-17. 

Duunitori - Kesätyöt Rovaniemellä 
https://www.facebook.com/kesatyot.rovaniemella/?fref=ts

Metsähallitus
Hae metsänistutustöihin Metsähallitukselle kesäksi 2019. Työtä on tarjolla reippaille ulkoilmaan tottuneille nuorille alkukesäksi. Edellytämme hakijoilta maastokelpoisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 16 vuoden ikää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta metsätöistä.
Haku avautuu helmikuussa ja päättyy maaliskuun puolivälissä.
Metsähallituksen avoimet työpaikat: https://metsa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1&key=e8mv2tm09.
Katso video: Musa Rahman kertoo millaista on metsänistuttajan työ Metsähallituksen leivissä. https://www.youtube.com/watch?v=rvZ9JRmvFIU.

Arctic Hotel Collection
Tarjoamme kesätyömahdollisuuden 8 nuorelle eri osastoillemme:
Arctic Light Hotel kerrossiivous, 2 kesätyöntekijää
Arctic Light Hotel aamiainen, 2 kesätyöntekijää
Arctic City Hotel kerrossiivous, 2 kesätyöntekijää
Arctic City Hotel aamianen, 2 kesätyöntekijää
Haku: Lähetä hakemus 31.3.2019 mennessä osoitteeseen hr@arctichotelcollection.fi. Kirjoita hakemukseen mistä osastosta on kiinnostunut.

McDonald's
Hakuaika 28.12.2018 - 28.02.2019 klo 16:00
Tarjoamme Rovaniemen McDonald's ravintolassa kesäsetelillä töitä nuorille 2.5. - 30.9. väliselle ajalle. Työtehtävinä on asiakastilojen ja ravintolan  siivous, tiskaus sekä aputoimet kassalinjalla, mm. pirtelöiden, jäätelöiden ja kahvijuomien valmistaminen.
Haku: Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteessa:  https://www.mcdonalds.fi/fi/tutustu/tyopaikat.html.

 

Päivitetty 5.6.2019

Kesätyöt

Kesätyöpaikkaa kannattaa alkaa etsimään hyvissä ajoin, kuitenkin jo viimeistään vuoden vaihteen jälkeen.  Kesätöitä voit etsiä netistä, te-palveluista, lehdistä tai vaikkapa ihan kyselemällä suoraan sukulaisten ja tuttujen kautta. Paikallisilla yrityksillä käynnistyvät kesätyöpaikka haut jo usein vuoden vaihteen jälkeen. Yrityksien nettisivuilla voi täyttää suoraan sähköisen hakulomakkeen, johon kannattaa tutustua ja täyttää lomake huolellisesti. Paikallisiin yrityksiin, liikkeisiin, kauppoihin voi myös mennä kyselemään suoraan työpaikkaa. Kasvokkain työpaikan kysely tuottaa usein hyvää tulosta, näin osoitat reippaalla asenteella sinnikkyyttä ja halua löytää kesätöitä. Kesätöitä voi ja kannattaa hakea useasta eri paikasta. Usein kesätyöpaikat poikivat lisätöitä, hyvä työntekijä erottuu joukosta ja töitä saattaa tarjoutua myös seuraavallekin kesälle tai iltaisin ja viikonloppuisin. 

Kunnat ja kuntayhtymät työllistävät kesäisin kymmeniä tuhansia nuoria. Varsinkin suuremmilla yrityksillä on yleensä nettisivuillaan sähköinen hakulomake, joka kannattaa täyttää huolellisesti. Kesätöistä ilmoitellaan myös paljon sosiaalisessa mediassa erilaisilla sivuistoilla. 

Useilla kaupungeilla on käytössä myös niin sanottu kesätyöseteli, joka on tarkoitettu työnantajalle tueksi nuoren palkkaukseen. Lisätietoa kesätyösetelistä voit tiedustella esimerkiksi oman kuntasi nuorisopalveluista tai työ- ja elinkeinotoimistosta.

Kesätöitä vartenkin tarvitaan verokortti. 16 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille verokortti tulee automaattisesti kotiin aina vuoden alussa. Opiskelijoille ja koululaisille, joiden tulot ovat aikaisemmin olleet vähäiset, lähetetään portaikkoverokortti, jossa veroprosentti kasvaa sitä mukaa kun tuloja kertyy. Veroprosentti on 0, jos tulot ovat korkeintaan 1210 euroa vuodessa. Sen yli menevästä tienestistä maksetaan veroja. 

Kesätöitä on tarjolla myös ulkomailla. Löydät alta linkeistä tahoja jotka tarjoavat kesätöitä mm. Pohjoismaissa sekä Yhdysvalloissa.