Zillarin nuorisotila

Zillari on Sinetän uuden monitoimitalon yhteydessä toimiva nuorisotila, jossa nuoret voivat viettää aikaa ystävien kanssa sekä mieluisan tekemisen parissa. Tilatoiminnassa voi päästä tutustumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin, sekä osallistumaan järjestettyihin retkiin, tapahtumiin ja teemailtoihin. Nuoret suunnittelevat toimintaa yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa. Tiistaisin ja torstaisin monitoimitalon liikuntasalissa on Zillarin oma salivuoro, jossa voidaan harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja tai muuten vain höntsäillä. Tilat ovat musiikkiluokan yhteydessä, joten musiikin harrastaminen on myös mahdollista. Meiltä löytyy biljardipöytä sekä reilusti lautapelejä, unohtamatta pleikkaria. Zillarilla voi myös kokkailla ja leipoa.

Zillarille on esteetön kulku koulun kautta. Jos tarvitset apua, soitathan ohjaajalle. Ajantasaiset aukioloajat ilmoitetaan tilan Facebook- ja Instagram-tileillä @zillariroi sekä ulko-ovessa.

Yhteydenotot puhelimitse ti-to klo 12 ja pe-la klo 14 jälkeen. Muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

IMG_20181109_155107.jpg

Päivitetty: 22.3.2019 
Yhteystiedot

Taivalkoski Ville

Sähköposti: ville.taivalkoski@rovaniemi.fi
Puhelin: 0163228616
Matkapuhelin: 0407004740
Nimike: Nuoriso-ohjaaja
Tehtävä: Zillarin nuorisotila, koulunuorisotyö
Yksikkö: Zillarin nuorisotila
Osoite: Zillarin nuorisotila, Koulurinteentie 13, 97220 Rovaniemi
Vastuualueet: avoin nuorisotoiminta, alueellinen nuorisotyö, nuorisotyö
Näin löydät meidät

Zillarin nuorisotila

Koulurinteentie 13, 97220 Rovaniemi