Lampela uudistuu

Rovaniemen keskusta-alue saa jatkoa, kun uuden Lampelan alueen rakentaminen pääsee kunnolla vauhtiin. Alueelle voi jo hakea rakennuslupia, ja tontit ovat herättäneet kiinnostusta. Uusi kaava mahdollistaa monipuolista rakentamista: asuntoja, kauppaa ja toimitiloja. Lampelasta muodostuu yksi suurimmista arktisen alueen kaupan keskittymistä. Tervetuloa Lampelaan!

Viihtyisä asuinalue

Lampelasta tulee kaupunkimainen, viihtyisä, mielenkiintoinen ja sykkivä alue aivan keskustan lähelle. Lampelassa asutaan, käydään töissä ja ostoksilla. Veitikanlampi tuo vehreyttä alueelle.

Lue lisää

Monipuolisia palveluja

Lampelan uusi kaava mahdollistaa monipuolista rakentamista: asuntoja, kauppaa ja toimitiloja. Esimerkiksi kauppaa varten alueelle on varattu 134 000 kerrosneliömetriä asuin- ja liikerakennusten yhteyteen.

Lue lisää

Hyvien yhteyksien päässä

Lampelaan on helppo tulla ja sieltä pääsee joka paikkaan: Nelostie ja rautatieasema ovat vieressä, lentokenttä lähellä ja uusi Lampelankatu sujuvoittaa kulkua keskustaan ja Eteläkeskukseen.

Lue lisää

Asemakaava

Noin 35 hehtaarin kokoinen Lampela rajautuu rautatien, Nelostien ja Prisman väliseen kolmioon. Lampelan uusi kaava mahdollistaa monipuolista rakentamista: asuntoja, kauppaa ja toimitiloja.

Tutustu uuteen kaavaan

Kiinnostuitko tonteista?

Yksityisten maanomistajien kanssa voi jo nyt neuvotella tontin ostosta, ja myös vuokralaiset voivat luovuttaa maita eteenpäin sopimusten puitteissa. Kiinnostusta tontteihin on ollut, ja kerrostaloja voidaan alkaa rakentaa nopeastikin.

Yhteystiedot

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Kerro ajatuksistasi Lampelasta ja sen kehittämisestä #uusilampela-tunnisteen avulla. Alueen yritysuutisia voit myös seurata tunnisteella #businessrovaniemi. Seuraa Rovaniemen kaupungin tapahtumia ja uutisia sosiaalisessa mediassa, #roikaupunki.

"Voin paljastaa, jos lupaat ettet kerro kenellekkään: Cheek ei ole supermies eikä skywalkkweri edelleenkään". En minäkään usko että kukaan on sateentekijä. Olin kyllä otettu Business Rovaniemen jutusta minkä tekivät minun ideoimasta kelkkasirkuksesta. "Tapahtuma on aikamerkki, jonka jälkeen voidaan kevään virallisesti alkaneen". #kevääntekijä #sateentekijä #businessrovaniemi #business #artonasuntokauppaa #asuntokauppa #kiinteistönvälitys #suomi #finland #lappi #lapland #rovaniemi #kelekkakisa #tapahtuma #event #motorsports #moottorikelkka #snowmobile

Instagram-kuva käyttäjältä artonasuntokauppaa

"Voin paljastaa, jos lupaat ettet kerro kenellekkään: Cheek ei ole supermies eikä skywalkkweri edelleenkään". En minäkään usko että kukaan on sateentekijä. Olin kyllä otettu Business Rovaniemen jutusta minkä tekivät minun ideoimasta kelkkasirkuksesta. "Tapahtuma on aikamerkki, jonka jälkeen voidaan ...
Did you know you can study Arctic Design in university right in the heart of Lapland Finland? E.g. Fashion Design, Interior & Textile Design, Industrial Design, AV Media, Graphic Design and much more! I met some of these really promising future talents at my former uni and we had a lovely conversation about entrepreurship in the field of Design. Such an important subject! We need this education in Lapland and what we need even more is jobs that enables us to stay here in Lapland after graduation as well! Spread the love people and support local 💕💕💕 📷credits to lovely elisa.marvin 
#kinosdesign #arcticdesign #entrepreneur #womaninbusiness #universityoflapland

Instagram-kuva käyttäjältä kinos_design

Did you know you can study Arctic Design in university right in the heart of Lapland Finland? E.g. Fashion Design, Interior & Textile Design, Industrial Design, AV Media, Graphic Design and much more! I met some of these really promising future talents at my former uni and we had a lovely conversati...